ONTSPAN & GENIET

Beautysalon

Beautysalon Sjern is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. Door het gebruik van een Skin Scanner kan er een nauwkeurige, persoonlijke behandeling toegepast worden.

Mijn beautysalon is zodanig ingericht dat u volledig kunt ontspannen. Dat begint met een prettig ontvangst in de wachtkamer waar u iets kunt lezen of drinken.

In de behandelkamer heerst een huiselijke sfeer en is het aangenaam warm zodat u in alle rust en privacy behandeld kunt worden.

Bent u toe om even de drukte van alle dag te ontvluchten?

 

Skin Scanner

Ik beschik over een Skin Scanner om uw huid te kunnen analyseren zodat een gericht advies betreft uw behandeling mogelijk is. De Skin Scanner werkt middels ultraviolet licht dat uw huidconditie zichtbaar maakt. De Skin Scanner is volledig veilig in gebruik. De huid wordt door het apparaat in verschillende kleurnuances opgelicht en geeft op die manier aan hoe gehydrateerd de huid is, hoe de pigmentatie van de huid is en hoe dik en vet de huid is.

Het belangrijkste doel hiervan is om een goede diagnose van de huidconditie te kunnen maken. De huidverbeterende behandeling kan ik daardoor nog gerichter uitvoeren. U leert uw eigen huid hiermee nog beter kennen waardoor u ook thuis uw huid beter kunt verzorgen.

Vóór iedere gezichtsbehandeling doe ik een gratis huidanalyse met de Skin Scanner, om u een nog gerichter advies betreft de behandeling te kunnen geven.

Pin It on Pinterest

Share This